12 de desembre del 2013

Les figuretes del pessebre a Mataró


La Lola Casas, mestra de primària de Mataró, fa molts anys que escriu novel·les, contes i poemes per a nens i nenes. També imparteix cursos i cursets a escoles i també per a mestres arreu de Catalunya. Ha publicat desenes de llibres (sobretot de poesia) per a nens i nenes.



Ara, ha escrit un recull de poemes dedicat a les figuretes del pessebre. Uns poemes enginyosos i divertits, pensats per ser llegits pels més menuts... i pels lectors adults. Perquè, quan fem el pessebre, petits i grans juguem plegats, i el que ens proposa la Lola Casas no és ni més ni menys que això: jugar amb el pessebre. El llibre resultant, il·lustrat per la coneguda Pilarín Bayés, és la novetat d'aquest Nadal que no hauria de faltar a la llar de cap pessebrista.



Per anar fent boca, aquesta és la sinopsi que hi ha a la contraportada del llibre:


Les figuretes del pessebre estan totes a la capsa, a punt de sortir. Però hi són totes? Per si de cas, la Lola Casas ha fet un poema divertit per a cada figureta i la Pilarín Bayés l'ha dibuixada. Ara les teniu totes reunides. Cadascuna amb el seu poema. Ara no hi ha excusa per fer el pessebre recitant els poemes i posant les figuretes en ordre... si voleu! Un llibre amb un escenari de pessebre i adhesius de les figuretes!

Diumenge 15 de desembre de 2013,
a les 12:30, presentació del llibre
a la Fira de Pessebres i Ornaments de Nadal de Mataró, a la plaça Santa Anna.